Tel:  040 292 347

E-mail:  knez.vilma@gmail.com 

Vpiši iskalni niz

Kje smo?

Smo v poslovni stavbi Vrata Zigurata (nizka poslovna stavba roza barve) na Majorja Lavriča ulica 12 v Ljubljani v Dravljah. Na lokaciji imate možnost parkiranja.


DENTAL SPA & BEAUTY

Ustna higiena, Katja Knez s.p

Majorja Lavriča 12, 

1000 Ljubljana

Tel: 040 292 347

Email: knez.vilma@gmail.com

Delovni čas: od ponedeljka do sobote po dogovoru.


Kako do nas?

Po severni ljubljanski obvoznici se peljite v smeri Kopra. Izberite izvoz Ljubljana-Sever. Prečkajte križišče Celovške ceste. Ne zavijajte po klancu navzdol za obvoznico, temveč peljite naravnost. Čez 300 metrov zavijte desno in takoj levo na veliko parkirišče pred poslovno stavbo. Naša ordinacija je prva v nizki poslovni stavbi. 

Če prihajate k nam po južni ljubljanski obvoznici, izberite izvoz Ljubljana-Sever. Na križišču Celovške ceste zavijte pri prvem semaforju levo in zopet levo pri drugem semaforju (ne proti Mercator centru) za smer Koper, Postojna. Ne zavijajte po klancu navzdol za obvoznico, temveč peljite naravnost. Čez 300 metrov zavijte desno in takoj levo na veliko parkirišče pred poslovno stavbo. Naša ordinacija je prva v nizki poslovni stavbi. 

Če prihajate k nam iz smeri Šentvida po Celovški cesti, peljite mimo picerije Boccaccio in bencinske črpalke Petrol in na križišču pred obvoznico zavijte desno. Ne zavijajte po klancu navzdol na obvoznico, temveč vozite naravnost. Čez 300 metrov zavijte desno in takoj levo kjer je veliko parkirišče pred poslovno stavbo. Naša ordinacija je prva v nizki poslovni stavbi. 

Če prihajate k nam iz smeri centra Ljubljane, peljite mimo poslovne stavbe LPP do obvoznice in tam zavijte v smer za Koper, Postojna. Ne zavijajte po klancu navzdol za obvoznico, temveč peljite naravnost. Čez 300 metrov zavijte desno in takoj levo na veliko parkirišče pred poslovno stavbo. Naša ordinacija je prva v nizki poslovni stavbi. 

Če prihajate k nam z avtobusom – mestni potniški promet: 

Blizu sta dve avtobusni postaji:

  • Kompas: 1, 1 B, 1 D, N1, 25
  • Čebelarska: 7, 7 L


Kontaktni podatki

Dental spa & beauty,
Ustna higiena, Katja Knez s.p
Majorja Lavriča 12, 1000 Ljubljana

Tel: 040 292 347
Email: knez.vilma@gmail.com

Delovni čas: od ponedeljka do sobote
po dogovoru.